fejléc

Diesel rendszerek tisztítása, füstölés megszüntetése.

A diesel üzemanyag szennyeződései eltömődéseket, lerakódásokat okoznak. A városi közlekedést önmagában sem szereti a diesel rendszer, az eltömődések, lerakódások által keletkezett füstölés, rendellenes működés és az ebből adódó károk korábban jelentkeznek. Gyakori problémát okoz az olcsón vásárolt üzemanyag rossz minősége, szennyezettsége.

Víz, algák, gyanta, lakkok, rozsda - amelyek a kocsi üzemanyagtartályába tankolás során bejuthatnak - eltömíthetik, tönkre tehetik az injektorokat, porlasztókat, adagolót, HDI nagynyomású szivattyút. Ilyen üzemanyagot sajnos bárhol betankolhatunk. Az ebből adódó magas javítási költségeket sok tulajdonos már megtapasztalta.

A szokásos karbantartás nem csökkenti azt a teljesítmény és nyomaték veszteséget, ami a lerakodások következménye. Az indítási nehézségek és egyenetlen alapjárat okainak téves megítélése felesleges költségeket okozhat.

Az üzembiztos és a megbízható működés egyik feltétele a tiszta üzemanyagrendszer, a füstölésmentes működés, amit a Carbon Clean amerikai tisztító rendszer biztosít Önnek. A rendszeres használat megelőzi vagy ha már füstöl és apró rendellenességet tapasztal megszünteti azokat.

Hatása:

A Carbon Clean használata megelőzi a részecskeszűrő eltömődését.
Mindenféle típusú diesel motor tüzelőanyag rendszeréből eltávolítja a gyantát, lakkot, kormot és egyéb emisszió termelő szennyeződést.
Környezetvédelmi zöldkártya vizsgálat előtt különösen hasznos a Carbon Clean tisztítórendszer használata.

Az Oregon Műszaki Egyetem vizsgálata megállapította, hogy jelentős javulás érhető el a Carbon Clean-által tisztított motoroknál

Átlagosan:

tüzelőanyag fogyasztásban (15% csökkenés)
teljesítményben (legnagyobb teljesítménynél 18% javulás)
kipufogógáz átláthatóság terén (25% javulás)

Összefoglalva az emisszió jelentősen csökken, az üzemi költségek csökkenek, a motor hatásfoka és megbízhatósága nő.

Pénzt, időt és bosszúságot takarít meg a Carbon Clean használatával.

 

 

Diesel Control Kft
06-20-298-8662


 
Újpest Diesel

© Injektor javítás Budapest - Újpest Diesel
Minden jog fenntartva.

 

vissza a főoldalra